Close

Våre kjernetjenester

Vi i Lion Media er et moderne firma som er skreddersydd for dagens og morgendagens marked. Vi tilbyr en lang rekke tjenester som er viktige i dag og som kommer til å bli avgjørende i fremtiden.

Det å legge en god strategi er essensielt for å drive et vellykket firma i den moderne verden. Vi er spesielt gode på å hjelpe frem firmaer som ønsker en digital tilstedeværelse på flere flater. Vi kan bidra med en fullkommen mediestrategi for deg som ønsker å videreutvikle organisasjonen din.

Når man skal skape en digital tilstedeværelse er det viktig å ha gode nettsider som bidrar til å underbygge ditt firmas visuelle identitet på nettet. Nettopp derfor kan vi skape gode og brukervennlige nettsider som bidrar til å løfte frem deres identitet, visjon og mål.

Blant våre tjenester finner du

Rådgiving

Kommunikasjon

– Strategi
– Analyse
– Organisasjonsutvikling
– Forretningsutvikling
– Medierådgiving

 

Det kan være lett å bli ensporet når man driver et firma, men det er sjeldent optimalt å jobbe i et vakuum. På et eller annet tidspunkt vil ofte ledere i små og mellomstore firmaer føle at de «sitter fast».

Da kan vi bidra med analyser av markedet og hjelpe deg med å stake ut en vei fremover. Dette er avgjørende om du vil videreutvikle firmaet ditt.

Vår rådgivningstjenester setter dere i sentrum og finner skreddersydde løsninger for å hjelpe dere opp og fram, samtidig som vi underbygger deres originale visjon og verdier.

– Grafisk design
– Konseptutvikling
– Visuelle identitet
– Nettsider
– Tekst/innholdsmarkedsføring
– Film, foto og lyd
– Animasjon og 3D
– Illustrasjon

 

Vi befinner oss i en verden med forbrukere som blir stadig mer kravstore. Det betyr at hvordan du kommuniserer med dine eksisterende og potensielle kunder kan bli helt avgjørende for din bedrifts levedyktighet.
Vi har dyktige fagfolk som kan bygge en komplett visuell identitet til din bedrift. Dette inkluderer nettsider som er optimalisert for SEO, og innholdsmarkedsføring som driver besøkende til nettsidene deres.

Innhold er svært viktig i dagens marked. De fleste vellykkede firmaer i dag har innhold på sine nettsider i form av blogg, artikler, videoer, lydklipp og animasjoner. Vi kan hjelpe dere med å bygge en tilstedeværelse på nettet som gjør at besøkende ønsker å stadig vende tilbake til nettsiden deres.
Kunder i dag forventer godt innhold som kan inspirere og informere dem. Vi kan hjelpe dere med å utvikle konsepter for hvordan dere ønsker å kommunisere med deres eksisterende og potensielle kunder, samt skape en digital og visuell identitet som dere kan være stolte av.
Vi elsker å bruke spennende visuelle virkemidler for å underbygge deres konsepter, visjoner og identitet. Vi bruker en kombinasjon av dyktige fagfolk, programmerere, utviklere, konseptutviklere og kreatører for å bygge en engasjerende og informativ digital tilstedeværelse for våre kunder.
Lion Media ønsker at du og ditt firma skal lykkes. Vi kan samarbeide med både store, mellomstore og store bedrifter. Hvor mange ansatte eller hvor stor omsetning du har er irrelevant, det viktige er din visjon for fremtiden og hva du ønsker å oppnå. Vår visjon er å hjelpe deg på veien, steg for steg.

Lion Media AS

Doktor Hansteins gate 9, 3044 Drammen

 

Copyright © 2022 Lion Media AS.

Alle rettigheter forbeholdes.

Organisasjonsnummer: 922 835 276